För sex tusen år sedan visste Andernas tidiga civilisationer värdet av quinoa: det stödjande, proteinrika spannmålet är idag känt som "inkaguld". Nytt från Trek 'n Eat, mexikansk quinoa är packad med grönsaker för att ge en perfekt kost för moderna äventyrare. Den kryddade rätten är vegansk, gluten- och laktosfri och innehåller inga konstgjorda färger, konserveringsmedel eller smakförstärkare. En antydan till Cilantro framhäver de delikata smaker som är typiska för det centralamerikanska köket.
Denna text översätts automatiskt
Zesduizend jaar geleden kenden de vroege beschavingen van de Andes de waarde van quinoa: het ondersteunende, eiwitrijke graan is tot op de dag van vandaag bekend als "Inca-goud". Nieuw van Trek'n Eat, Quinoa in Mexicaanse stijl zit boordevol groenten om een perfecte voeding te bieden aan moderne avonturiers.
Het gekruide gerecht is veganistisch, gluten- en lactosevrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakversterkers. Een vleugje Cilantro onderstreept de delicate smaken die typisch zijn voor Midden-Amerikaanse gerechten.
Denna text översätts automatiskt