Lägg till extra smak till kött, fisk och grönsaker med denna eleganta rökbox i rostfritt stål med CADAC-logotyp. Rökboxen är gjord för att lägga till precis rätt mängd träflis. Genom att använda en rökbox brinner flisen långsammare. På så sätt skapar du rök under lång tid och träflisen ger en utsökt rökig smak till din grillrätt. Rökboxen i rostfritt stål är hållbar och lätt att rengöra.
Hur använder du rökboxen?
Blötlägg träflisen i vatten innan du använder rökboxen. Förpackningen anger ofta hur länge du ska göra detta. Låt flisen rinna av väl, flis som är för våt ångar istället för rök. Lägg de dränerade träflisorna i rökboxen och placera dem direkt på grillen. Nu kan du stänga locket och rökningsprocessen kan börja!
Olika träslag
Du kan använda olika typer av trä i rökboxen. Till exempel: äpple, körsbär, bok eller ek. Varje träslag har sin egen karakteristiska arom. I viss mån är det förstås personlig smak.
Denna text översätts automatiskt
Add extra flavor to meat, fish and vegetables with this stylish, stainless steel Smoker Box with CADAC logo. The Smoker Box is made to add just the right amount of wood chips. By using a Smoker Box, the wood chips burn more slowly. This way you create smoke for a long time and the wood chips give a delicious smoky flavor to your BBQ dish. The stainless steel Smoker Box is durable and easy to clean.
How do you use the Smoker Box?
Soak the wood chips in water before using the Smoker Box. The packaging often states how long you should do this. Let the chips drain well, wood chips that are too wet will steam instead of smoke. Put the drained wood chips in the Smoker Box and place it directly on the BBQ grill. Now you can close the lid and the smoking process can begin!
Different types of wood
You can use different types of wood in the smoker box. For example: apple, cherry, beech or oak wood. Each type of wood has its own characteristic aroma. To some extent, of course, that is personal taste.
Denna text översätts automatiskt