SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×
Cadac Mini Smoker Box
 

Cadac Mini Smoker Box

119 kr
119 kr


I lager
Beställ nu så skickar vi måndag

Produktbeskrivning

Lägg till extra smak till kött, fisk och grönsaker med en snygg rökbox i rostfritt stål med CADAC-signatur. Mini Smoker Box har utvecklats speciellt för "runda" CADAC-grillar som Carri Chef och Citi Chef. På så sätt kan du överraska dina gäster hemma och på campingen med de godaste grillrätterna!

Hur använder du Mini Smoker Box?
Blötlägg träflisen i vatten innan du använder Mini Smoker Box. Förpackningen anger ofta hur länge du ska göra detta. Låt flisen rinna av väl, flis som är för våt ångar istället för rök. Lägg de dränerade träflisorna i Mini Smoker Box och placera lådan i stekpannan under grillen. Nu kan du stänga locket och rökningsprocessen kan börja!

Observera: vill du använda Mini Smoker Box på CADAC Safari Chef? Lägg den sedan på grillen istället för i stekpannan.

Olika träslag
Du kan använda olika typer av trä i Mini Smoker Box. Till exempel: äpple, körsbär, bok eller ek. Varje träslag har sin egen karakteristiska arom. En del av det är naturligtvis personlig smak.

Denna text översätts automatiskt

Add extra flavour to meat, fish and vegetables with a stylish, stainless steel smoker box with CADAC signature. The mini smoker Box has been specially developed for ‘round’ CADAC barbecues such as the Carri Chef and Citi Chef. This way you can surprise your guests at home and at the campsite with the tastiest BBQ dishes!

How do you use the Mini Smoker Box?
Soak the wood chips in water before using the Mini Smoker Box. The packaging often states how long you should do this. Let the chips drain well, wood chips that are too wet will steam instead of smoke. Put the drained wood chips in the Mini Smoker Box and place the box in the frying pan under the BBQ grill. Now you can close the lid and the smoking process can begin!

Please note: do you want to use the Mini Smoker Box on the CADAC Safari Chef? Then place it on the BBQ grill instead of in the frying pan.

Different types of wood
You can use different types of wood in the Mini Smoker Box. For example: apple, cherry, beech or oak. Each type of wood has its own characteristic aroma. Part of that is of course personal taste.

Denna text översätts automatiskt
Läs mer

Cadac säger om Mini Smoker Box

Lägg till extra smak till kött, fisk och grönsaker med en elegant miniröklåda av rostfritt stål med CADAC-signatur. Mini Smoker Box har utvecklats speciellt för "runda" CADAC-grillar som Carri Chef, Grillo Chef och Citi Chef. På så sätt kan du överraska dina gäster med de godaste rätterna både hemma och på campingen. Mini rökboxen är perfekt för att lägga till precis rätt mängd träspån. Genom att använda rökboxen brinner flisen långsammare. Detta kommer att skapa rök under lång tid och ge träspånen en fin rökig smak till grillskålen. Rökboxen av rostfritt stål är hållbar och lätt att rengöra.

Hur använder du minirökboxen?
Placera träspånen i vatten i en vecka innan du vill använda rökboxen. Förpackningen anger vanligtvis hur länge detta måste göras. Töm flisen väl, ångande träflis som är för våt istället för att röka. Placera de dränerade flisorna i röklådan och placera lådan i fettdroppbrickan. Nu kan du stänga locket och börja röka!

Olika träslag
Du kan använda olika träslag i rökboxen. Till exempel: äpple, körsbär, bok eller ek. Varje träslag har sin egen, omisskännliga arom. Delvis beror detta naturligtvis på din egen smak.

Obs! Mini rökboxen är inte lämplig för CADAC Safari Chef.

Denna text översätts automatiskt

Verleihe Fleisch, Fisch und Gemüse zusätzlichen Geschmack mit einer eleganten Mini Räucherbox aus Edelstahl mit CADAC-Signatur. Die Mini Smoker Box wurde speziell für "runde" CADAC-Grills wie den Carri Chef, Grillo Chef und Citi Chef entwickelt. Auf diese Weise können kannst du deine Gäste sowohl zu Hause als auch auf dem Campingplatz mit den leckersten Gerichten überraschen.

Die Mini Räucherbox ist wie geschaffen, um genau die richtige Menge Holzspäne zuzufügen. Durch den Einsatz der Räucherbox verbrennen die Holzspäne langsamer. So erzeugst du eine lange Zeit Rauch und geben die Holzspäne dem Grill-Gericht einen schönen rauchigen Geschmack. Die Räucherbox aus Edelstahl ist langlebig und leicht zu reinigen. Wie benutzt du die Mini Räucherbox? Lege eine Woche – bevor du die Räucherbox benutzen möchtest – die Holzspäne in Wasser. Meist steht auf der Verpackung wie lange dies gemacht werden muß. Laß die Späne gut abtropfen, zu nasse Holzspäne dampfen anstatt zu rauchen. Lege die abgetropften Holzspäne in die Räucherbox und stelle die Box in der Fettauffangschale. Jetzt kannst du den Deckel schließen und kann das Räuchern anfangen! Verschiedene Sorten Holz In der Räucherbox kannst du verschiedene Sorten Holz benutzen. Zum Beispiel: Apfel-, Kirsch-, Buchen- oder Eichenholz. Jede Holzart hat ihr eigenes, unverwechselbares Aroma. Zum Teil ist dies natürlich je nach eigenem Geschmack. Hinweis: Die Mini Räucherbox ist nicht für den CADAC Safari Chef geeignet.

Denna text översätts automatiskt
6001773114905 - Cadac Mini Smoker Box